Hotel Arena is een eigenzinnig viersterren Dutch design hotel in Amsterdam, gelegen aan de rand van het centrum grenzend aan het Oosterpark. Het hotel is gevestigd in een eeuwenoud monumentaal pand dat vroeger dienst deed als weeshuis. Vandaag de dag zijn authentieke ornamenten van het gebouw een mooie aanvulling op het strakke interieur.

Met 116 kamers, een bar, een terras, een restaurant én club is Hotel Arena van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat dé ontmoetingsplek voor lokaal creatief talent, toeristen en zakengasten binnen een informele en warme sfeer. Op vrijdagmiddag wordt in de hotelbar regelmatig het weekend ingeluid met livemuziek, een DJ en een barbecue. Tijdens zwoele zomeravonden is het fijn borrelen en dineren op het grote en zonnige terras.

Hotel Arena biedt vier authentieke vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 1000 pax en is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen; van intieme borrels tot grootschalige conferenties. Net als de rest van het hotel zijn de vergaderzalen voorzien van authentieke, historische details – zoals hoge plafonds en ornamenten. Sommige zalen hebben uitzicht op de diepe achtertuin van het hotel. Uniek in Amsterdam: Hotel Arena beschikt over haar eigen parkeerplaats!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

’s-Gravesandestraat 51 1092 AA Amsterdam

GPS:

52.36123320000001, 4.916327700000011

Telefoon: