Hotel Astoria is een sfeervol hotel gelegen in Noordwijk op loopafstand van strand en zee. Ontspannen vergaderen met veel persoonlijke aandacht, dát is wat Hotel Astoria Noordwijk u biedt. Zowel voor kleine als wat grotere conferenties en vergaderingen bent u bij hen aan het juiste adres

Vergader arrangementen Hotel Astoria

Hotel Astoria in Noordwijk heeft twee vergaderzalen voor een minimum van 2 en een maximum van 35 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om het gehele hotel af te huren. De vergaderzalen zijn standaard uitgerust met een flip-over, white board en overhead projector met scherm. Andere audiovisuele middelen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Ook beschikken beide ruimtes over airconditioning en grote ramen voor voldoende daglicht.

Wellness bij ieder arrangement

Bij elk vergaderarrangement heeft u gratis toegang tot het Azzurro Wellness Center, gelegen op 1 minuut loopafstand. Bij dit exclusieve Wellness Center kunt u in alle luxe en rust gebruik maken van een zwembad, whirlpools, Finse sauna’s, Turkse stoombaden, massagebedden en zonnebanken (badkleding verplicht, toegang vanaf 18 jaar). Voor degenen die meer actie willen zijn er uitgebreide fitness- en sportmogelijkheden, inclusief tennis- en squashbanen en een putting green.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-