Thuis bij Bakker

Bij Hotel Bakker gelegen in de Achterhoek in de directe nabijheid van de Hoge Veluwe. Achterhoekse Gastvrijheid sinds 1946!

Bij hotel Bakker in Vorden in de Achterhoek bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf! Het gastvrije en gezellige Hotel- Café- Restaurant ligt midden in het acht kastelendorp Vorden.

Het monumentale pand, met de prachtig aangelegde tuin met fontein en terrassen, herbergt de gastvrijheid van een echt familiehotel.

Naast ons restaurant en hotel herbergen wij tevens een nostalgisch café dat inmiddels 60 jaar onveranderd is gebleven. Deze ontmoetingsplek zonder muziek is de perfecte locatie voor een kopje koffie, een borreltje, een aperetief voor u gaat dineren, maar ook om lekker ongestoord aan de stamtafel een krant te lezen. Onze enthousiaste staf staat graag voor u klaar, en onze gerenommeerde keuken verwezenlijkt uw culinaire fantasieen.

Voor ieder seizoen hebben wij onze specialiteiten waaronder in het voorjaar onze uitgebreide aspergekaart en in de herfst en winter onze gerenommeerde wildkaart.

Wij beschikken over diverse kleine zalen voor een intiem gezelschap maar ook over een grote feestzaal voor 250 personen. Tevens kunnen wij zorgdragen voor vervoer. Belt u ons gerust om een afspraak te maken, zodat wij uiteraard vrijblijvend met u mee kunnen denken voor uw vergadering of feest.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Dorpsstraat 24 7251 BB Vorden

GPS:

52.1034876, 6.314995299999964

Telefoon:
E-mail: