Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen

Deze locatie is uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, een prachtige omgeving voor ontspannen en inspirerende bijeenkomsten.

  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, op zo’n 15 min. van Utrecht
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • 12 multifunctionele vergaderzalen, allen uitgerust met beamer, whiteboard, flipover en WiFi
  • Scherp geprijsde vergaderarrangementen
  • Diverse sportieve, creatieve en culinaire teambuildingsactiviteiten
  • Sfeervol Grand Café om de dag gezellig af te sluiten
  • 65 comfortabele hotelkamers voor meerdaagse vergaderingen

Waarom vergaderen bij Bergse Bossen?

Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen is gespecialiseerd in het faciliteren van vergaderingen, trainingen en cursussen. De meeste vergaderzalen hebben een eigen terras, zeer geschikt voor korte pauzes of subsessies. Ook kunt u kiezen uit meer dan 30 teambuildingsactiviteiten om uw bijeenkomst aan te vullen. De centrale ligging maakt Bergse Bossen makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Daarnaast onderscheidt Bergse Bossen zich van andere locaties door haar zeer scherp geprijsde vergaderarrangementen.

Locatie

Binnen één minuut loopt u vanuit de vergaderzaal naar het bos. Maak tijdens uw pauze een heerlijke wandeling langs de bomen, de zandverstuivingen en vennetjes. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is zowel onder particuliere als zakelijke gezelschappen een populaire bestemming voor bijeenkomsten.

Sfeer

Zakelijke bijeenkomsten moeten niet alleen nuttig, maar ook gezellig zijn. Daarom kunt u bij Bergse Bossen de dag gezellig afsluiten met een borrel in het Grand Café. Heeft u iets te vieren? Bekijk dan de diverse cateringmogelijkheden voor een zomerse BBQ, een themabuffet of een stijlvol walking dinner.

Catering

Geniet tijdens uw bijeenkomsten van biologische en Fair Trade catering. Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm geserveerd in het ruime Restaurant dat uitkijkt op het bos. ’s Avonds kunt u kiezen uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten tijdens het driegangen keuzediner.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Traaij 299 3971 GM Driebergen

GPS:

52.0614114, 5.30868380000004

Telefoon: