Hotel de Tabaksplant in Amersfoort is gevestigd in enkele sfeervolle panden in de binnenstad van Amersfoort. Op Coninckstraat 15 staat een prachtig monumentaal dubbel woonhuis. Het is tussen 1600 en 1650 gebouwd en gebruikt als overslaghuis tijdens de tabaksindustrie. Het huis staat zodoende vanouds bekend als ’de Tabaksplant’. Het pand heeft in de 17e eeuw een nieuwe voorgevel gekregen, een zogenaamde Haarlemse lijstgevel. Het heeft de status van rijksmonument.

Bij vergaderingen in Hotel de Tabaksplant in Amersfoort kunt u flexibiliteit, rust, ruimte en persoonlijke aandacht verwachten. Dit alles gaat uiteraard samen met een klassiek ingerichte tuinzaal voorzien van luxe stoelen met goed zitcomfort, veel daglicht, openslaande deuren naar de waterput en een open haard. Wij zijn gespecialiseerd in het ontvangen van kleinere gezelschappen tot maximaal 16 personen in U-opstelling en 20 personen in cabaretopstelling. Een vergadering in de tuinkamer kan gecombineerd worden met activiteiten in de Coninckskamer en/of de stadstuin als bijvoorbeeld een subzaal. In de tuinkamer is er een SMART tv beschikbaar voor al uw presentaties.

Hotel de Tabaksplant in Amersfoort beschikt over een aantal appartementen. Deze volledig ingerichte appartementen bieden alle luxe en comfort voor een (langdurig) verblijf. De appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken, slaapkamer, woon- en zitgedeelte en een badkamer. Daarnaast zijn er 25 verschillende kamers in het hoofdgebouw onderverdeeld in verschillende type kamers.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Coninckstraat 15 3811 WD Amersfoort

GPS:

52.1578505, 5.393370399999981

Telefoon: