Een verblijf in dit bijzondere boutique hotel biedt u alles wat u kunt wensen. Het prachtig gerenoveerde stationspand kenmerkt zich door rust, ruimte, luxe en comfort. Daarnaast biedt de omgeving een ruime keuze van activiteiten en bezienswaardigheden.
De Witte Dame beschikt over tien grote kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er vier luxe dijkhuisjes in aanbouw die anno 2017 in gebruik zullen gaan.

De Witte Dame beschikt over tien grote kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er twee prachtige liniehutten in aanbouw die anno 2017 in gebruik zullen gaan.

Een verblijf in dit bijzondere boutique hotel biedt alles wat u zich maar kunt wensen. Het prachtig gerenoveerde stationsgebouw kenmerkt zich door rust, ruimte, luxe en comfort. Daarnaast biedt de omgeving een ruime keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden.
De Witte Dame beschikt over tien grote kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er vier separate, luxe dijkhuisjes in aanbouw die in 2017 als ‘vrijstaande villakamers’ in gebruik worden genomen.

Ook bieden wij bijna 80m2 aan vergaderruimte. Onze zaal ‘1e klasse’ biedt ruimte tot 18 personen in bijna elke vorm. Daarnaast heeft de zaal een ruime subruimte. Deze is bedoelt als pro actieve tweede- , break-out- of ruimte.

Zaal:
1

Bezetting:

Carré/Boardroom: 18 personen

U-Vorm: 16 personen

Theater: 30 personen

Abcoude

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-