Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij viersterren hotel de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 300 meter van het strand, midden in de duinen van Renesse! Een inspirerende omgeving, comfortabele hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, een uitstekende keuken, gezellige bar, een eigen strandpaviljoen én het bruisende centrum van Renesse op loopafstand, maken de Zeeuwse Stromen dé perfecte locatie voor uw vergadering, congres, training of event.

 • Uw eigen congrescoach?
  Bedenk eens hoeveel vlotter en effectiever uw training of event verloopt met een team van supporters achter u. De CongresCoaches van De Zeeuwse Stromen staan voor u klaar. Om inspiratie te delen én om u alle praktische zaken uit handen te nemen. De coaches zijn uw rechterhand, aanspreekpunt, aangever en backup tegelijk. U kunt het zo gek niet bedenken, zij zorgen ervoor.Naast een flip-over, naambordjes, blocnotes en potloden, behoort óók een multimedia meubel tot de standaard vergaderarrangementen. Hiermee beschikt u over een pc of laptop, draadloos internet, MP3/CD/DVD-speler en tevens kunt u gastvrij gebruik maken van onze LED schermen van 55 inch. Kortom u hoeft alleen uw USB stick mee te nemen!
 • Filevrij vergaderen?
  Een goed georganiseerde training, vergadering of bedrijfshappening loopt al gauw in het honderd als blijkt dat er deelnemers in de file staan.
  Niet bij de Zeeuwse Stromen. Want, niet alleen is Zeeland filevrij, het congreshotel biedt bedrijven en instellingen een speciale voorovernachtingsmogelijkheid.

 

 • Certificering en beoordelingen
  – ANWB kampioen hotel
  – 4-hamervergaderclassificatie
  – ISO 9001
  – Green key GOUD
  – Klimaatneutraal
  – In 2014 door Zoover uitgeroepen tot beste hotel van Zeeland
  – Bijzonder hoog gewaardeerde vergaderlocatie, met de derde plaats in de categorie Conferentiecentra en –hotels. In Zeeland staat de Zeeuwse Stromen op plaats één.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hotel de Zeeuwse Stromen Duinwekken 5 4325 GL Renesse

GPS:

51.73755629999999, 3.7644785999999613

Telefoon: