Hotel Den Haag- Nootdorp is de ideale locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen als het geven van trainingen, productpresentaties of het organiseren van bijeenkomsten. Onze luxe zalen zijn geschikt voor grote congressen met een maximale capaciteit van circa 450 personen. Hotel Den Haag – Nootdorp biedt u vele mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. Onze medewerkers staan u graag bij om uw zakelijke bijeenkomst of uw vergadering tot een succes te maken. Graag maken wij uw arrangement op maat.

Voor vergaderingen beschikt het hotel over exclusief ingerichte boardrooms. Deze luxe vergaderzalen onderscheiden zich van andere zalen door hun voorname karakter. Dit komt tot uiting in de comfortabele fauteuils, het geïntegreerde apparatuur en de eigen koffie faciliteiten.

Alle 14 zalen met een maximale capaciteit van 450 gasten worden gekenmerkt door het vele daglicht en de ruime opzet. De Nova Star Bar biedt u de perfecte entourage om een bijeenkomst onder het genot van een drankje en een hapje in een informele ambiance te evalueren.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Gildeweg 1 2632 BD Den Haag - Nootdorp

GPS:

52.05228760000001, 4.401409599999965

Telefoon: