Met voor een riant zonneterras en achter vrij toegang tot de uitgestrekte heidevelden en bossen van dit nog ongerepte stukje Veluwe. De stijlvolle, luxe kamers en het fijnproevers restaurant maken uw verblijf tot een ware belevenis. Genieten en nieuwe energie opdoen gaat hier als vanzelf.

Dennenheuvel is dé uitgelezen plek voor effectief vergaderen en nieuwe energie opdoen. Voor elk gezelschap, van twee tot vijftig personen, bieden wij een unieke, passende ruimte met altijd direct toegang naar de omliggende tuin. Vanuit onze perfect bereikbare locatie loopt u direct de bossen in. Wij zijn graag uw gids en gaan u voor over de kleine bospaadjes achter ons hotel. Al onze zalen beschikken over airconditioning en/of luchtverversingsinstallatie en daglicht. Tevens beschikken wij over een onbeperkt gratis WiFi netwerk in het gehele hotel.

Vergaderen midden op de Veluwse heide?

Dennenheuvel biedt deze unieke mogelijkheid voor een gezelschap tot maximaal 8 personen. Vraag naar onze bijzondere ruimte op de “Renderklippen” nabij de Schaapskooi met prachtig uitzicht over de uitgestrekte heide.

Wilt u samen met uw gezelschap actief bezig zijn? Wij hebben een aantal leuke ideeën voor u op een rijtje gezet:Wijn spijs proeverij, Mountainbike cliniq, Zie de Veluwe Leeft (op pad met de boswachter)Tevens beschikken wij over fietsen met verschillende fietsroutes en kunt vanuit ons hotel een mooie wandeling maken of oud Hollands klootschieten. Heeft u andere ideeën neemt u dan contact met ons op In overleg is er veel bij ons mogelijk.

Aantal zalen ca 44 m² € 195,00 per dag

ca 52 m² € 195,00 per dag

ca 71 m² € 245,00 per dag

Combinatie van 2 zalen ca 95 m² € 345,00 per dag

 

Aantallen

van twee tot vijftig personen vergaderen.

Van twee tot 80 personen dineren

32 Tweepersoonskamers (ook voor sinlge use) en 2 eenpersoonskamers

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-