In 1858 werd het huidige Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel gebouwd als de residentie van Baron van Brienen, de persoonlijke adviseur van Koning Willem III. In 1881, vier jaar na zijn dood, werd het pand verkocht en heeft het de functie van een elegant en uiterst luxueus hotel gekregen. In 2004 is het hotel gestart met een grootschalige verbouwing.

Na de heropening in september 2005, ruim een eeuw later, beschikt het ultra-chique Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel over 92 luxe kamers ontworpen door Jacques Garcia (de bekende interior designer die eveneens verantwoordelijk was voor het interieur van Hotel Costes in Parijs). Alle ultra chique kamers en suites bieden een ongekend comfort in een historische omgeving.

Het hotel bevindt zich op een van de mooiste plekken van koninklijk Den Haag, aan het prachtige Lange Voorhout. Het hotel wordt omringd door luxe winkelstraten, prominente musea, theaters en vele inspirerende restaurants. Het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, de Tweede Kamer, Ambassades en Ministeries bevinden zich allen op slechts een steenworp afstand. Kortom, het hotel is ideaal gelegen; midden in het bruisende leven van Den Haag en boven dien prima te bereiken met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Het hotel beschikt over 8 exclusieve salons, met een capaciteit variërend van 2 tot 80 personen. Vrijwel alle salons hebben direct daglicht. Ze verschillen niet alleen in afmeting, maar ook in karakteristieke uitstraling van elkaar. Historische aspecten worden perfect gecombineerd met de moderne technologie; airconditioning en geavanceerde vergaderapparatuur volgens de behoeften van de hedendaagse gast, in een klassieke ambiance.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-