Hotel Drachten heeft een unieke centrale ligging in het noorden van Nederland en is prima bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanuit het hotel bent u binnen 30 minuten in Heerenveen, Leeuwarden, Groningen of Assen. Mede door de unieke ligging in het noorden van het land en gratis parkeergelegenheid bieden wij ongekende mogelijkheden voor al uw bijeenkomsten.

Of het nu gaat om een vergadering, seminar, receptie of een ander zakelijk evenement, wij bieden 10 multifunctionele zalen voor grote en kleine groepen die volledig naar wens kunnen worden ingericht met de modernste technische faciliteiten. Alle zalen zijn standaard voorzien van draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, trainerskit, flip-over en beamer met scherm. Voor efficiënt vergaderen zijn speciale 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangementen samengesteld. Wij hebben ook zalen die geschikt zijn voor een diner, buffet of een uitbundig feest.

Onze zalen zijn ook bijzonder geschikt voor een luxe buffet of uitbundig feest. Tevens hebben wij hotelfaciliteiten op sterrenniveau; we beschikken over 90 kamers waaronder 2 appartementen, 1 suite en 2 mindervalide kamers. In het gezellige à la carte restaurant met 120 zitplaatsen kunt u sfeervol dineren. De intieme bar/lounge met openhaard nodigt uit tot heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie, aperitief of slaapmutsje.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Lavendelheide 4 9202 PD Drachten

GPS:

53.1052907, 6.130671300000017

Telefoon: