Hotel Gastronomique De Echoput heeft een zeer bijzondere ligging op de Veluwe centraal in Nederland in de bossen van Paleis het Loo. Het is de perfecte combinatie van Hotel en toprestaurant maar ook van bistro, wijnbar en vele ontspanningsmogelijkheden. Daarnaast beschikt De Echoput over prachtige grote en kleine besloten ruimtes en al deze items maken Hotel Gastronomique De Echoput de perfecte locatie voor zakelijke gezelschappen. U kunt voor de deur parkeren.

Wij bieden een luxe vergaderlocatie bij Apeldoorn, goed bereikbaar (A1/A50). Voor vergaderingen kunt u kiezen uit één-of meerdaagse vergaderarrangementen. Ook een programma op maat is mogelijk, eventueel afgewisseld met ontspanningsactiviteiten zoals een boswandeling in het Kroondomein (wild zien), fietstocht, kook- of wijnles of een workshop in De Echoput Kook- en Wijnschool, behoren tot de vele mogelijkheden.

De Echoput is een bekend gastronomisch Restaurant gespecialiseerd in wild van de Veluwe. Het is de bakermat van de moderne wildbereiding en van de nieuwe smaakleer van eigenaar Peter Klosse. Het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties is een permanente uitdaging van chef-kok Leendert Scholtus. De Echoput ligt in het grootste wildgebied van ons land en staat nog steeds bekend om zijn wildgerechten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren

GPS:

52.2332529, 5.878274099999999

Telefoon: