Inleiding
Hotel Hardegarijp – Leeuwarden is een klein, rustig en gezellig hotel, centraal gelegen in de groene en waterrijke natuurgebieden van Friesland, net onder de rook van Leeuwarden. Het is daarom ook de ideale locatie voor al uw vergaderingen, cursussen en trainingen. Door zijn centrale locatie is Hotel Hardegarijp – Leeuwarden erg gemakkelijk te bereiken, door middel van eigen en openbaar vervoer. Doordat wij net buiten Leeuwarden gevestigd zijn kunt u het evenement perfect combineren met een moment van rust of stadswandeling.

Hotel Hardegarijp – Leeuwarden
Hotel Hardegarijp Leeuwarden beschikt over een drietal zalen, welke gebruikt kunnen voor verschillende doeleinden zoals vergaderingen, cursussen, trainingen en feesten. Door de verscheidenheid in zalen, van groot naar klein, biedt Hotel Hardegarijp – Leeuwarden daarom altijd een passende locatie. Ons personeel denkt graag met u mee over uw vragen en wensen om de activiteit of vergadering tot een succes te maken.

Mogelijkheden
Om uw vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u, naast uw vergadering of activiteit op maat (te laten) stellen, er ook voor kiezen om een van onze vergaderarrangement af te nemen. De arrangementen lopen uit van 4-uurs tot 8-uurs arrangement inclusief of exclusief maaltijden en consumpties. En wanneer u met minimaal 10 personen één van onze arrangementen afneemt is de zaalhuur hierbij inbegrepen.

Het hotel/restaurant
Naast de 3 multifunctionele zalen beschikt dit “kleine, authentieke en zeer gezellige” hotel over totaal 32 kamers, waarvan 1 luxe kamer, 1 suite en 1 bruidssuite en 29 standaard kamers. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel, dit is eveneens ideaal te combineren als ter afsluiting van u vergadering of activiteit. Ons restaurant staat bekend om zijn vriendelijke personeel, gastvrijheid, uitgebreide keuze en vele seizoenspecialiteiten zoals asperges, mosselen en wildgerechten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Rijksstraatweg 36 9254 DJ Hardegarijp

GPS:

53.2176746, 5.941577499999994

Telefoon: