Hotel het Hoge Duin, gelegen op de duinen, 3 minuten van het strand. Rustgevend, zakelijk, persoonlijk en inspirerend. Uw vergadering, training, teambuilding of presentatie zijn uitstekend te combineren met een strandwandeling of een activiteit op het strand. Voor de actieve training of teambuilding zijn er verschillende mogelijkheden voor zee- en strandactiviteiten, zoals kitesurfen, blokarten, surfen, catamaran- zeilen, landboarden, kajakken, zandsculpturen maken of beachvolleybal.

Hotel Het Hoge Duin beschikt over 3 vergaderzalen en meerdere subzalen. Alle zalen beschikken over gratis wifi en sfeerverlichting en zijn uitgerust met flipover en een scherm. Beamer, laptops en audiovisuele middelen zijn te huur via het hotel. Tijdens een vergadering staat er onbeperkt koffie, thee met koekjes, ijswater, mints en energybites voor u klaar in de vergaderzaal en een koelkast met frisdrank en spa (op basis van nacalculatie). U kunt kiezen uit een snack (muffin/luxe koek of een saucijzenbroodje) tijdens de vergadering. Bovendien kunt u gratis parkeren bij het hotel.

De Meeuwenzaal is een mooie zakelijke zaal in warme kleuren met airconditioning en sfeerhaarden. In verschillende opstellingen kunt u hier in alle rust vergaderen met een groep tot 20 personen. De Meeuwenzaal heeft uitzicht over de duinen en de zee.

De Panoramazaal is onze grootste zaal met een terras rondom uitkijkend over de Noordzee en het brede strand van Wijk aan Zee. Deze zaal is uitermate geschikt voor trainingen en bijeenkomsten van grotere groepen. Mocht u nog een subzaal wensen dan hebben wij die ook voor u.

De Golfslagzaal is ongeveer 90m2 groot. Met een groep tot 25 personen is deze zaal geschikt voor trainingen en bijeenkomsten. Deze moderne in turquoise tinten uitgevoerde zaal heeft een balkon over de hele breedte waar u tijdens een pauze even kunt genieten van het uitzicht over duinen en zee.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Rijckert Aertszweg 50 1949 BD Wijk aan Zee

GPS:

52.4928889, 4.588217600000007

Telefoon: