Van een klein intensief overleg tot een meerdaags congres:

Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Bij een plaats waar gasten in een ontspannen setting kunnen overleggen én de beschikking hebben over faciliteiten die het verschil kunnen betekenen, zoals beamer, projectiescherm en draadloze internettoegang. Hotel Houten – Utrecht is die plaats, midden in Nederland gelegen aan de A27.

Onze 20 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak – inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. Maar u profiteert ook van een snel onbeperkt Internet, gratis parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals.

Te midden van onze vergaderzalen vindt u de slagvaardige afdeling Banquet Sales, die de zaal aankleedt of een aantrekkelijke gastspreker contracteert. Dus of het nu gaat om productpresentaties, seminars, overnameonderhandelingen of om ‘gewoon’ overleg: Hotel Houten – Utrecht staat aan de basis van uw zakelijk succes.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hoofdveste 25 3992 DH Houten

GPS:

52.0256455, 5.139797600000065

Telefoon:
E-mail: