Vergaderen bij Hotel Koningsbed

INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE

Voor vergaderingen is het belangrijk te werken op een inspirerende plek. Een plek die buiten uw standaard werkomgeving ligt. Maar waar u over zoveel mogelijk faciliteiten wilt beschikken. Bij ons vergadert u midden in de natuur, in een ontspannen en huiselijke sfeer.

VERGADERFACILITEITEN
Onze ruime vergaderruimte (80 m2) biedt veel daglicht en kijkt uit op de weilanden. De ruimte is multifunctioneel en beschikt over vergadertafels, een zithoek met loungebanken, een sfeerhaard en een open keuken. Tevens is de ruimte voorzien van airconditioning en alle mogelijke apparatuur, zoals een moderne geluidsinstallatie, een home cinema systeem, flat screen televisie, beamer en flipover. Verder kunt u gebruik maken van break-out ruimtes en een subzaal. De keuken is tevens een uitstekende plek voor teambuilding d.m.v. kookworkshops.

FLEXIBILITEIT & EXCLUSIEF AF TE HUREN
In onze accommodatie kunt u vergaderen of trainingen geven voor een dag, maar ook voor meerdaagse bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u ‘t Koningsbed in zijn geheel huren, waardoor u over totale privacy beschikt. Dit kan zowel op basis van zelfverzorging of u kunt het geheel door ons laten verzorgen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-