Viersterren hotel Landgoed Avegoor ligt aan de rand van de Veluwezoom met 73 zeer comfortabele viersterren hotelkamers. Onze gastvrijheid, in combinatie met de vele faciliteiten, maken ons hotel tot een goede keuze voor uw bijeenkomst. Na een inspannende dag kunt u heerlijk dineren, napraten in de lounge of een wandeling maken door ons park. Het 14e eeuwse landhuis is gelegen op een  groot landgoed van negen hectare en wordt omringd door eeuwenoude beuken en eikenbomen.

De rust uitstralende omgeving biedt de juiste atmosfeer voor uw bijeenkomst. In deze ongedwongen sfeer voelt iedereen zich direct thuis. De zaalaccommodatie bestaat uit 15 comfortabele en smaakvol ingerichte zaalruimtes. Wij bieden u diverse prachtige plenaire ruimtes en break out zalen. Alle zalen bieden daglicht en zijn flexibel in opstelling. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op eigen grond. Landgoed Avegoor heeft de perfecte ingrediënten om het gewenste resultaat te bereiken van uw bijeenkomst.

Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en wandelliefhebbers. E-bikes en fietsen zijn te huur bij het hotel. Landgoed Avegoor biedt u gratis WIFI aan. Met mooi kunt u op een van onze zonnige terrassen lunchen of dineren. Voor de sportieve gasten is er het verwarmde binnenzwembad en de infrarood saunacabine. Kortom het zal u aan niets ontbreken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom

GPS:

52.028728, 6.083325800000011

Telefoon:
E-mail: