Lubbelinkhof is uitermate geschikt voor het houden van (meerdaagse) conferenties. Wij maken graag een offerte/arrangement op maat. Onze vergaderzalen zijn ruim van opzet en beschikken over veel daglicht en een uitstekende klimaatbeheersing. Ons hotel beschikt over 5 vergaderzalen voor 2-100 gasten. Wij bieden een scala aan vergaderarrangementen voor uw conferentie, bijeenkomst, training, congres, presentatie, meeting of andere activiteiten.

Voor  vergaderingen, conferenties en feestelijke gelegenheden heeft Hotel Lubbelinkhof het stijlvol ingerichte Koetshuis en Patiozaal met aangrenzende Patiotuin. Naast de twee ruime zalen beschikt het hotel ook over multifunctionele vergaderkamers. Het Koetshuis en de Patiozaal zijn uitgerust met een geluidssysteem, ISDN-aansluiting, WIFI, de gebruikelijke presentatieapparatuur, veel daglicht en een uitstekende klimaatbeheersing. Het Koetshuis is voorzien van een bar.

Uw zaken gaan ons in dusverre aan dat wij de hoogste prioriteit stellen aan het slagen van uw zakelijke bijeenkomst. Het spreekt voor zich dat u bij Hotel & Restaurant Lubbelinkhof ongestoord in een rustige, sfeervolle atmosfeer uw vergadering, presentatie of congres kunt houden. In overleg bespreken wij met u de mogelijkheden voor de invulling en de organisatie van de meeting. U geeft de zorg voor een goed verloop uit handen en bespaart daardoor tijd. Met onze faciliteiten, de juiste mensen en een uitmuntende culinaire invulling, willen wij onze bijdrage leveren aan uw zakelijk succes. Zo worden uw zaken onze zorg en zijn uw zaken ’all of our business’.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hoofdstraat 19 7873TA Odoorn

GPS:

52.8487152, 6.8488141999999925

Telefoon: