Bij Hotel Parkzicht kunt u terecht voor eigenlijk alle soorten bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord. Dat kan varieren van een klein feestje of vergaderingen met 10 mensen tot een enorme show met wel 1000 personen. Tevens zijn de zalen natuurlijk uitermate geschikt voor bruiloften of personeelsfeesten.

Hotel Parkzicht beschikt over totaal 7 moderne zalen die deels zijn samen te voegen. De vergaderzalen zijn voorzien van aircoditioning. De zalen zijn voorzien van geheel nieuwe vloer, plafond en tafels en stoelen. Tevens is er bij elke zaal de mogelijkheid om naar buiten te gaan op het geheel nieuwe buiten terras. In diverse zalen is nu ook daglicht beschikbaar. De grootste zaal van Hotel Parkzicht is de congres- en theaterzaal. Deze is voorzien van een modern toneel, en biedt in theater opstelling plaats aan 500 personen.

Op het podium is voldoende ruimte voor een forumtafel en projectieschermen, voor bijvoorbeeld uw jaarcongres. De stijlvolle pub-bar bij de grote congres- en theaterzaal biedt tijdens de voorstelling of tussen de vergadersessies gelegendheid voor een informele en ontspannende onderbreking. Ook bij grote feesten is het een gezellig trefpunt voor de feestgangers. Deze bar kan ook van de zaal afgescheiden worden, of bij een kleinere zaal worden gevoegd.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Museumplein 3 9641 AD Veendam

GPS:

53.1066686, 6.87558469999999

Telefoon: