Hotel-Restaurant Het Raedthuys ligt In het Zeeuwse St. Maartensdijk op het eiland Tholen. Het voormalige gemeentehuis is uitermate geschikt voor een feest, jubileum, business meeting of een personeelsuitje. Er zijn talrijke mogelijkheden voor een origineel programma met professionele begeleiding.

Het monumentale pand, de ligging aan de markt in het pittoreske dorpscentrum, de Oosterschelde en het rustieke Zeeuwse boerenland op loopafstand: wij weten het zeker, het Raedthuys is iets heel bijzonders. In ons restaurant serveren we smaakvolle, verrassende doch herkenbare (streek)gerechten met een gepaste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Laat u culinair verrassen in een unieke en stijlvolle ambiance. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Onze activiteiten laten zich volop combineren waardoor er voor alle doelgroepen een zeer gevarieerd en attractief programma ontstaat. Kookclinics, een valkeniersdemonstratie, een lunch in het weiland, proeverijen etc maken het geheel tot een wervelende dag.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Markt 2 4695 CE Sint Maartensdijk

GPS:

51.5485931, 4.0783023000000185

Telefoon: