Direct gelegen aan de Limburgse Heuvel– en Mergelroute, nabij de Belgische en Duitse grens, ligt Hotel Stein-Urmond. Het ****sterren-hotel beschikt over diverse uitstekende faciliteiten voor een zakelijk en recreatief verblijf.

Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Een ruime gratis parking en een zeer centrale ligging staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid. Onze 13 multifunctionele zalen zijn geschikt voor groepen van 3 tot 550 personen variërend van 50 m2 tot 680 m2.

Het merendeel van de zalen zijn voorzien van de modernste “technische” faciliteiten zoals een ingebouwde beamer, automatisch projectiescherm, airconditioning, geluidsinstallatie, flat screen, minibar en gratis WIFI internet.

Van vergadering en cursus tot feestavond: efficiëntie staat voorop. Vanzelfsprekend bieden wij u de perfecte service om uw evenement in alle rust en comfort te laten verlopen. Om het geheel te completeren bieden wij naast een accommodatie op maat ook Hotel,- en restaurantfaciliteiten.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om buiten de trainings- of vergaderruimte te ontspannen middels onze coffee break buffetten.

Hotel Stein-Urmond beschikt over 166 kamers op ****sterrenniveau. Het merendeel van de kamers zijn voorzien van ligbad en/of douche, toilet, minibar, airconditioning, televisie (met pay-tv), kluis, gratis WIFI internet en telefoon.

Voor personen die van meer luxe houden beschikt het Hotel over één suite en een appartement voorzien van diverse extra faciliteiten.

Ons Hotel beschikt over een 24-uurs receptie, een sfeervolle huisbar, een uitgebreid terras en een Healthclub.

De inwendige mens komt uitgebreid aan bod in ons à la carte restaurant, dat tegelijkertijd een ideale ruimte is voor zowel zakelijke als privé ontmoetingen. Bovendien verzorgt onze keukenbrigade het All-in buffetconcept met Live-Cooking, waarbij onze seizoens– en streekgerechten hoog in het vaandel staan.

Heeft u speciale wensen, óf wilt u een evenement op maat?

Onze medewerkers van de afdeling Sales & Banqueting vinden het een uitdaging om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Neemt u voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een persoonlijke ontmoeting!

Directie & medewerkers

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-