ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurant en congrescentrum onder één dak. Op deze inspirerende locatie in het groene centrum van Nederland met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden. In ons theatercafé, bent u welkom voor een gezellige borrel of hapje eten, bijvoorbeeld voor of na een film- of theatervoorstelling. Of bezoek ons sfeervolle restaurant en geniet van de Frans georiënteerde kaart. Voor een frisse neus loopt u zo het op steenworp afstand gelegen park of bos in of het gezellige centrum van Zeist.

Figi is uitermate geschikt voor gecombineerde activiteiten. Van grootschalige events, TV – opnamen, landelijke filmpremières en congressen tot vergaderingen, recepties, (product-) presentaties, ontvangsten en huwelijken. Maak uw evenement compleet met een diner, of zelfs een uniek diner ‘on stage’ en overnach­ting: Figi beschikt over dinerzalen voor maximaal 550 personen en 97 luxe hotelkamers, waaronder 2 riante suites.
HOOGWAARDIGE TECHNISCHE FACILITEITEN

Na Chicago en Berlijn is Zeist de derde locatie waar het Bose Roommatch 7.1 soundsystem te horen is, en daar­mee een perfect voorbeeld van een congres- en evenementenlocatie met uitmuntend geluid op iedere zitplaats. Figi levert hoge kwaliteit AV en bovendien in de Hendrik Marsmanzaal full HD 3D projectie en seamless switching op bioscoopgrote schermen.

Onze enthousiaste en professionele medewerkers adviseren u graag.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Het Rond 2 3701 HS Zeist

GPS:

52.0822235, 5.239696399999957

Telefoon:
E-mail:
Internet: