Onze locatie, gelegen in een schitterend stukje Limburg, vlakbij Maastricht en Valkenburg, is uitstekend geschikt voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen, seminairs en conferenties. In combinatie met de unieke mergelgrotten van La Caverne de Geulhem zijn ook product presentaties, kick-off meetings of grootschalige beurzen mogelijk. De zalen in het hotel zijn geschikt voor bijeenkomsten van gezelschappen van 2 tot 80 personen. In overleg met u stellen wij een op maat samengesteld vergaderarrangement samen waarbij aan alles gedacht wordt.

Wij helpen u graag met de voorbereidingen en denken natuurlijk met u mee. In het hotel heeft u de beschikking over vijf goed geoutilleerde vergaderzalen. Alle zalen zijn uitgerust met moderne vergaderfaciliteiten en zijn geschikt om te werken met audiovisuele middelen, multimedia en internet. Hampshire Inn Vue des Montagnes is paradijselijk gelegen in het Zuidlimburgse Heuvelland, grenzend aan het natuurgebied Ingendael. Het riviertje de Geul stroomt zelfs door de grote, parkachtige tuin. Het drie sterren hotel ligt middenin de natuur, maar tegelijkertijd op nog geen tien autominuten van zowel het toeristische Valkenburg als het Bourgondische Maastricht.

Het hotel heeft 39 kamers, allen recentelijk gerenoveerd en met voorzieningen als een Flatscreen televisie, radio, telefoon, eigen sanitair en WIFI. In het restaurant bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een smaakvolle lunch of een heerlijk diner. Het restaurant heeft een prachtig terras waarin het in de zomer goed toeven is! In de gezellige hotelbar bent u van harte welkom voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai, of voor een speciaal biertje met diverse hapjes. Parkeren is mogelijk en wel op ons groot, gratis, parkeerterrein! Onze grootste troef echter: de oprechte Limburgse gastvrijheid en een persoonlijke benadering!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Wolfsdriesweg 7 6325 PM Berg & Terblijt

GPS:

50.86759439999999, 5.788791899999978

Telefoon: