U wilt vergaderen, maar ook ontspannen? Tot rust komen terwijl u bezig bent?

Wij ontvangen u en uw collega’s graag in Huis ten Wolde, een inspirerende locatie in een mooie bosrijke omgeving. In een huiselijke sfeer bieden wij u alle mogelijkheden om uit de dag te halen wat u wenst.

Vergaderen in rust en ruimte. Ontspannen in onze uitgebreide wellness. Uitrusten bij de open haard in onze Huiskamer. Heerlijk lunchen met een weids uitzicht over weilanden. Dineren in ons restaurant ‘de Spijskamer’.

Of wilt u met uw collega’s iets ondernemen in een prachtige omgeving? Huis ten Wolde is door de ligging in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden daarvoor een perfecte uitvalsbasis. Graag verzorgen wij voor u een passende vergaderbreak.

Wat past bij u en uw collega’s? Daar gaat het ons om. Omdat niemand hetzelfde is en iedereen op een andere manier ontspant. De één door inspanning. De ander door ontspanning. Graag denken wij met u mee, zodat uw verblijf aan al uw verwachtingen voldoet en u en uw collega’s geïnspireerd weer naar huis gaan.

Ligging
0,5 kilometer van de A32, 25 min vanaf Zwolle. Rustige locatie prachtig gelegen tussen bos en weilanden.

Faciliteiten
Beamer, beamerscherm, gratis draadloos internet, flip over, whiteboard, laptop, gratis parkeren.

Heeft u nog andere wensen? Wij regelen het voor u.

Algemeen
Bijzonder Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, gelegen aan de voet van de Woldberg. Het hotel beschikt over 41 kamers, waarvan 5 luxe suites. Bij deze locatie kunt u Bijzonder lekker overnachten, culinair genieten, heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving.
Uiteraard denken wij graag met u mee, zodat uw verblijf aan al uw verwachtingen voldoet.

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-