Huys te Britten gelegen aan de rand van de prachtige duinen van Katwijk en toch midden in de Randstad, biedt verschillende mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, trainingen en cursussen. U kunt bij ons terecht met groepen van twee tot 150 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen vergaderingen plaatsvinden in de Valckenburgzaal, Brittenburgzaal, Rhynsburgzaal, de Burcht en in een Duinhuisje.

Om uw vergadering zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Buiten het standaardarrangement, waarin wij u voorzien van koffie/ thee, water, notitieblokken en een flip-over, kunt u bij Huys te Britten ook kiezen voor een arrangement waarbij de lunch, borrel en/of het diner zijn inbegrepen. Huys te Britten beschikt over moderne vergaderfaciliteiten die u kunt huren ter ondersteuning van uw vergadering. Hierbij kunt u denken aan een beamer, laptop of geluidsinstallatie. Verder is in alle zalen gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar.

Wilt u een meerdaagse vergadering organiseren of wilt u de vroege files vermijden? Hiervoor hebben wij de oplossing. U kunt in één van de luxe Duinhuisjes gelegen naast het gebouw van Huys te Britten overnachten. Geniet van de rust, de ruimte en de geur van de zee. Zo begint u opgeladen aan de vergadering!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Noordduinseweg 17 2221 BL Katwijk aan Zee

GPS:

52.2118095, 4.404389300000048

Telefoon: