Uw congres, conferentie of vergadering is bij voorbaat geslaagd op deze unieke locatie in het hart van de Eindhovense binnenstad. De Philips Lichttoren biedt 10 zalen en 2 lounges. Aantrekkelijk geprijsde ruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit. Voor gezelschappen van 2 tot 500 deelnemers.

Igluu Eindhoven is gelegen in de binnenstad van Eindhoven tussen talloze winkels en horeca. Er is volop parkeergelegenheid. Het centraal station is op loopafstand (300m). En u bevindt zich op 15 minuten van Eindhoven airport.

U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in het aangrenzend hotel (meer dan 200 kamers).

Wilt u snel een complete bijeenkomst boeken en gelijk weten waar u aan toe bent qua kosten? Maak dan gebruik van een van onze verrassend complete en voordelige arrangementen.

Een plek met historie

Philips begon in 1891 met het maken van gloeilampen en was rond 1900 een van de grootste fabrikanten in Europa. De Lichttoren was een van de eerste grote productie vestigingen van Philips.

Bij Igluu is dit verleden zeer tastbaar door de vele historische details in het oude fabriekspand, aangevuld met sfeervolle beelden uit het begin van de 20e eeuw.

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding en ontdek de unieke sfeer en inrichting bij Igluu Eindhoven.

Aantal zalen

10

Minimum en maximum aantal personen

2 tot en met 500

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-