IGLUU EINDHOVEN

 

Igluu Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips in het hart van Eindhoven. Deze historische locatie van bijna 4.000m2 biedt exclusieve ruimte voor uw meeting, evenement, congres, conferentie, beurs, expositie of private dinner. De grote industriële ruimtes met hoge plafonds, de hippe inrichting en de centrale ligging maken deze locatie extra bijzonder.

 

  • Voormalige Philips gloeilampenfabriek in het hart van Eindhoven
  • Ruimtes voor 2 tot 600 personen, twee lounges met bar
  • Aparte vleugel voor congres of conferentie met 6 grote zalen, lounge met bar en eigen entree
  • Professionele AV-installaties en presentatiemiddelen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor catering
  • Optimale ondersteuning tijdens de voorbereiding
  • Perfecte ligging

 

Ruimte voor 2 tot 600 gasten

Igluu Eindhoven biedt met 15 verschillende vergaderruimtes plek aan bijeenkomsten van 2 tot 600 deelnemers. Een tweetal gezellige lounges met bar maken het plaatje compleet. Het enthousiaste en flexibele team ondersteunt u tijdens (de voorbereiding op) uw bijeenkomst.

 

Perfecte ligging

De ligging van Igluu is perfect. In de binnenstad, schuin tegenover het Centraal

Station, omringd door parkeergarages en te midden van winkels en horeca.

 

De ideale setting voor uw congres of conferentie                                                                                   Igluu Eindhoven beschikt daarnaast over een aparte vleugel met eigen entree die exclusief voor uw gezelschap gereserveerd kan worden. Ideaal voor een (meerdaags) congres of conferentie. De Lichttorenzaal vormt het middelpunt van deze vleugel en is geschikt voor bijeenkomsten tot 600 personen. De ruimte is volledig flexibel in te richten en heeft een eigen lounge met bar. Er is uiteraard een professionele AV-installatie aanwezig en de gasten hebben de optie om de ruimte en het licht aan te passen aan de eigen identiteit.

 

Rondom de Lichttorenzaal liggen vijf middelgrote ruimtes die tijdens een congres ingezet kunnen worden voor parallelsessies. Voor het geval u ook wilt overnachten is er het naastgelegen 4-sterren hotel, bereikbaar via een interne doorgang.

 

Dát is pas lekker vergaderen!

Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een ontbijt, lunch, aangeklede borrel of uitgebreid diner bij ons op locatie. Maar ook het vergaderen zelf wordt een stuk aangenamer met een lekkere snack, gezonde break of zoete inval. Er kan heel veel bij Igluu Eindhoven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Meer over Igluu

Igluu – workspace for professionals is in 2009 opgericht als een van de eerste

cowork-locaties in Nederland en heeft vestigingen in Den Haag, Utrecht en

Eindhoven. Naast luxe flexplekken en kwalitatief hoogstaande kantoorruimte biedt Igluu ook inspirerende ruimtes voor bijeenkomsten.

Openingstijden

Maandag

8:00 tot 18:00

Dinsdag

8:00 tot 18:00

Woensdag

8:00 tot 18:00

Donderdag

8:00 tot 18:00

Vrijdag

8:00 tot 18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten