Vergaderlocatie Inview Vergaderen Den Bosch

Deze locatie is gevestigd op de 4e en 5e etage van het gebouw ‘Emmastaete’. Het pand ligt op de 5 minuten
lopen van het centraal station. Parkeergelegenheid is beschikbaar op loopafstand. De locatie beschikt over
een lichte stijlvolle entree met daarbij 4 tijdloos ingerichte boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. Inview Vergaderen beschikt over het exclusieve boardroom penthouse met dakterras waarover een weids uitzicht over Den Bosch wordt gegeven. De zalen zijn uitgerust met standaard audiovisueel materiaal als in een flip-over, scherm en aansluiting voor laptop naar scherm ofwel een LCD projector.

Wij bieden op onze exclusieve en stijlvol ingerichte locaties op verschillende plaatsen in Nederland vergaderruimtes aan. De locaties zijn centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De locaties bieden uitgebreide mogelijkheden om diverse bijeenkomsten te organiseren.

Denkt u eens aan een breakfast meeting,  working lunch, bijeenkomst van uw boardleden, trainingen óf een exclusieve borrel in ons Penthouse in Den Bosch.

Naast de meetingkit in de vergaderruimtes beschikken de zalen ook over diverse benodigde audio-/visuele apparatuur en ruime vergadertafels.

Graag denken wij met u mee en wij helpen u met veel plezier verder met speciale wensen voorafgaande en tijdens uw bijeenkomst. Naast de uitgebreide service op onze locaties helpen wij u graag met het boeken van hotelkamers, eventuele outdoor activiteiten en het verzorgen van de catering.

Onze gastheren en gastvrouwen zijn servicegericht, hebben een horeca achtergrond en ontvangen u en uw gasten met veel plezier. Ons team zorgt er graag voor dat er niks ontbreekt tijdens uw bijeenkomst.

 

 

Adres

Ons adres:

Emmaplein 4 5211 VW Den Bosch

GPS:

51.6926478, 5.296562699999981

Telefoon: