Deze locatie is gevestigd op de 1e etage van een pand op een A1-locatie. Het pand ligt aan de rand van de centrumring. Vanaf de snelweg bent u in 3 minuten bij de Q-park Maagjesbolwerk die zich onder het pand bevindt. De locatie beschikt over een lichte stijlvolle entree met daarbij 2 tijdloos ingerichte boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. De zalen zijn uitgerust met standaard audio-/ visueel materiaal als in een flip-over, scherm en aansluiting voor laptop naar scherm ofwel een LCD projector.

Wij bieden op onze exclusieve en stijlvol ingerichte locaties op verschillende plaatsen in Nederland vergaderruimtes aan. De locaties zijn centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De locaties bieden uitgebreide mogelijkheden om diverse bijeenkomsten te organiseren.

Denkt u eens aan een breakfast meeting,  working lunch, bijeenkomst van uw boardleden, trainingen óf een exclusieve borrel in ons Penthouse in Den Bosch.

Naast de meetingkit in de vergaderruimtes beschikken de zalen ook over diverse benodigde audio-/visuele apparatuur en ruime vergadertafels.

Graag denken wij met u mee en wij helpen u met veel plezier verder met speciale wensen voorafgaande en tijdens uw bijeenkomst. Naast de uitgebreide service op onze locaties helpen wij u graag met het boeken van hotelkamers, eventuele outdoor activiteiten en het verzorgen van de catering.

Onze gastheren en gastvrouwen zijn servicegericht, hebben een horeca achtergrond en ontvangen u en uw gasten met

 

 

Adres

Ons adres:

 Jufferenwal 30  8011 LE, Zwolle

GPS:

52.512367, 6.088393999999994

Telefoon: