Kantine Visafslag biedt een basic en trendy decor voor besloten (veelal zakelijke) evenementen. Zo vinden hier vergaderingen (inclusief diner), productpresentaties, recepties, workshops, conferenties, trainingen, aandeelhoudersbijeenkomsten en kick-off meetings plaats, maar ook particuliere jubilea, dance events, modeshows, optredens en diverse (trouw)partijen. Op maat wordt hier invulling aan gegeven.

Kantine Visafslag is een nog onontdekte plek in Den Haag met de allure van Hotel New York en de eenvoud van de Visafslag. Het terras – uit de wind, in de zon – ziet uit op het vertier in de haven. Een plek om eindeloos naar te kijken. Ook het pand vertelt zijn eigen verhaal. Al decennia drinken vissers, medewerkers van de visafslag, reders en publiek ’s ochtends hun koffie in Kantine Visafslag

Kantine Visafslag is geen openbaar Café of Restaurant, dus een plek bij uitstek voor besloten bedrijfsactiviteiten. Desgewenst wordt er een totaaladvies gegeven. Er wordt meegedacht over invulling van dagprogramma’s, als trainingen, outdooractiviteiten en teambuildingsessies. Voor decoratie en styling van bijvoorbeeld themafeesten werken wij nauw samen met decoratie- en styling bureau Heinde & Van Verre.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Visafslagweg 1 2583 DM Den Haag

GPS:

52.0995189, 4.263360700000021

Telefoon: