Kapitein Anna is een varende  Raderboot uit 1911. Het schip is een van de meest bijzondere schepen van het Nederlands maritiem erfgoed. Het interieur heeft nog de grandeur en sfeer uit die tijd, echter met moderne voorzieningen en comfort. Benedendeks zijn 12 sfeervolle slaapkamers welke als hotelkamers verhuurd worden. Het schip wordt gebruikt voor varende feesten, recepties, private dining, bruiloften en meerdaagse cruises. Ook wanneer er niet gevaren wordt is de Kapitein Anna  een zeer bijzonder hotel,restaurant of event locatie. Over het water is er een spectaculair uitzicht op de passerende schepen en het centrum van Amsterdam.

Door de rechtstreekse veerbootverbinding tussen het Centraal Station en de ligplaats op de voormalige KNSM-werf is er een uitstekende verbinding met het centrum van Amsterdam. In de nabijheid is er volop parkeergelegenheid.

De Kapitein Anna is bijna 60 m lang en 14 m breed. Het maximaal aantal gasten tijdens vaartochten bedraagt 325. Dankzij de grote terrassen kunnen alle gasten bij mooi weer buiten verblijven. Binnen zijn er 2 zalen, de Radersalon op het hoofddek met 21 tafels ( 120-200 gasten)  en de Panoramasalon op de verdieping met ca. 11 tafels. (60-120 gasten). De capaciteiten zijn afhankelijk van het programma.

Kapitein Anna onderscheidt zich van andere locaties door haar kleinschaligheid en daarmee samenhangende flexibiliteit én de geweldige kwaliteit van de keuken. Hierdoor kan elk event volledig naar wens van de klant ingevuld worden.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

NDSM-pier 6 1033 RE Amsterdam

GPS:

52.40001482356905, 4.888187646688266