Sommige vergaderingen zijn verplicht maar heel vaak speelt ook de gezelligheid een rol. Dat mag gerust want het gaat om het resultaat. Vergaderen is natuurlijk niet alleen kennisuitwisseling dus als gast heb je het meeste aan een totaalpakket van goede voorzieningen, een gezellige atmosfeer, lekker eten en een flexibele instelling om alles in goede banen te leiden. Zo’n bijeenkomst ga je graag naar toe. En daar wil je ook weer terugkomen.

Kasteel de Berckt is zo’n unieke gelegenheid waar oudheid en moderne tijd aaneen gesmeed zijn. Vergaderzalen van alle gemakken voorzien maar ook zo’n honderd slaapkamers waarvan er niet één hetzelfde is. In het restaurant worden de maaltijden geserveerd die vers bereid zijn met producten van het seizoen en producten uit de buurt. De vegetarische keuken van de Berckt mag er ook zijn. Niet dat we zo principieel zijn maar in doorsnee genomen vraagt de helft van onze bezoekers inmiddels om de vegetarische maaltijden.

De eerste keer dat u van plan bent een verblijf of een evenement  op het landgoed te organiseren kunt u het beste een afspraak maken om een keer te komen kijken. U kunt dan alvast de sfeer proeven en de mogelijkheden bespreken. De tweede keer wordt een stuk gemakkelijker want dan weet je wat je allemaal kunt verwachten en  ken je de tevreden reacties van de andere groepsleden.

Schep je eigen wereld op Kasteel de Berckt. Binnen de grachten van het landgoed kun je precies díe sfeer creëren die bij je groep past. Dat maakt het verblijf afwisselend en uitdagend. Geen week is hetzelfde. Welkom op Kasteel de Berckt.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

De Berckt 1 5991 PD Baarlo

GPS:

51.3426653, 6.112129099999947

Telefoon:
E-mail: