Zakelijke ontvangsten op een historische locatie

Kasteel Duivenvoorde is gelegen tussen Den Haag en Leiden. Het wordt omringd door een romantisch Engels landschapspark en landgoed. Acht eeuwen Hollandse adelsgeschiedenis zijn hier tastbaar aanwezig. Duivenvoorde is een bewoond rijksmonument, maar ook een museum. De unieke 18de-eeuwse Marot Zaal, de intieme Eetkamer en het gastvrije Voorhuis van Kasteel Duivenvoorde vormen een prachtige ambiance voor zakelijke ontvangsten: recepties, diners, lunches, vergaderingen, lezingen of productintroducties. Het is een groene locatie die rust, ruimte en kwaliteit uitstraalt. Een rondleiding door de historische interieurs van het kasteel behoort tot de mogelijkheden en geeft uw ontvangst een bijzonder karakter.

Verhuur

De zalen bevinden zich op de benedenverdieping en zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. In totaal kunnen wij maximaal 200 gasten tegelijk ontvangen. Ook het fraaie buitenterras staat tot uw beschikking. Voor kleine vergaderingen zijn de Eetkamer en de Bestuurskamer een geschikte locatie. kijk hier voor verhuur

Marot Zaal

Vroeg 18de-eeuwse ontvangstzaal met prachtige vooroudergalerij van portretten van de adellijke familie Van Wassenaer. Een van de weinige nog authentieke ontvangstzalen uit die tijd in Nederland. De zaal heeft een zeer fraaie lichtinval. In combinatie met de groene parkomgeving en de gehele ambiance van Kasteel Duivenvoorde is de zaal bij uitstek geschikt voor uw zakelijke ontvangst.

Eetkamer

Intieme zaal, gelegen naast de Marot Zaal en eveneens daterend uit de 18de eeuw. Ook hier omringen portretten van de adellijke familie Van Wassenaer de bezoeker. De ruimte is bij uitstek geschikt voor kleine ontvangsten, een intiem diner of vergaderingen tot ca. 30 personen.

Voorhuis

De 17de-eeuwse entree van het kasteel is altijd voor u beschikbaar in combinatie met de huur van een van de benedenruimtes. De ruimte is ook zeer geschikt voor een staande receptie.

Bestuurskamer

De ‘regentenkamer’ van het kasteel, recentelijk gerestaureerd. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is geschikt voor vergaderingen met ca. 10 personen.

Catering

Kasteel Duivenvoorde werkt samen met drie vaste cateraars: Maison van den Boer, House of Lords en Museumcatering. Laat u verrassen door hun gevarieerde en kwalitatief hoogstaande aanbod. De verhuur van de locatie verloopt via het Kasteel. De zakelijke tarieven vindt u op de website.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-