De inrichting van Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht is nog grotendeels zoals Henri van Sypesteyn haar in de jaren ’30 van de vorige eeuw heeft achtergelaten met prachtige zalen gewijd aan Oosters en Hollands porselein, de aan de Van Sypesteyns gelieerde gebroeders De Witt en aan het rijke regentenleven van de achttiende eeuw. Hier organiseert Merkx Original diverse activiteiten; u kunt er vergaderen, borrelen of uw bedrijfsdag organiseren van 8 tot 40 personen of dineren tot 100 personen. In de zomer geven wij unieke outdoor BBQ workshops en diners op het terras van het kasteel en in het park bij de Houtvestersloge.

Een middeleeuwse kookworkshop, verfijnd Italiaans, zomers mediterraans, feestelijke tapas, heerlijk Aziatisch; al deze thema’s zijn mogelijk in onze kookstudio in de gewelven van Kasteel Sypesteyn. Daarna met elkaar aan tafel en genieten van het eindresultaat, in de gewelven bistro of buiten op het terras. Ook zijn er vijf unieke picknick plekken waar u geheel verzorgd van de meest bijzondere picknicks in Nederland kunt genieten. Kies uw plek en uw picknick en onze butler verzorgt al uw wensen.

Trendy picknickplaatsen in het park van Kasteel-Museum Sypesteyn, heerlijke menu’s, tapas, mezze en antipasta, knapperige baguettes, barbecues, high tea, picknicks en je eigen picknickbutler die alles verzorgt. Lees meer op de website http://www.specialpicknicks.nl/

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Nieuw Loosdrechtsedijk 150 1231 LC Loosdrecht

GPS:

52.19354149999999, 5.122414800000001

Telefoon: