Een goede zakelijke bijeenkomst begint bij een aansprekende locatie die goed bereikbaar is per auto en per trein en centraal gelegen is in Nederland. is Kasteel Woerden een indrukwekkende monumentale locatie met mooie ruime zalen, een imposant restaurant en grand café, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Deze inspirerende accommodatie leent zich uitstekend voor uw relatie-evenement, training, vergadering, congres of personeelsfeest, maar ook als ontmoetingsplaats waar u een goede zakelijke lunch of diner kunt gebruiken.

Het kasteel beschikt over zes zalen met allen een verschillende capaciteit. Elke zaal is vernoemd naar een bewoner van het kasteel of een historische figuur die belangrijk voor het pand is geweest. Op culinair vlak presenteren wij nagenoeg enkel biologische, streek- en seizoens- gebonden gerechten. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van afval- en energiereductie en zijn onze investeringen en her- en verbouw gericht op cradle to cradle.

Onze gastvrijheid, ambiance en hoge service maken onze accommodatie tot de beste keus voor uw zakelijke bijeenkomst. Kasteel Woerden is zeer goed te bereiken. Op 300 meter van Station Woerden en 3 minuten rijden van de A12. Het heeft een ruime gratis parkeervoorziening. Wij heten u van harte welkom op onze locatie!

Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@kasteelwoerden.nl of telefonisch op het nummer 0348 – 436 000, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen en een bijeenkomst geheel naar uw wens kunnen organiseren.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kasteel 3 3441 BZ Woerden

GPS:

52.0850691, 4.887839999999983

Telefoon: