Klein Wittenoord is een kleinschalige sfeervolle vergaderlocatie, centraal in Nederland en staat in 5 ha natuurgebied. Wat de locatie uniek maakt is dat het een privé locatie is, dat betekent dat uw groep onze enige gasten zijn op dat moment.
Naast vergaderen kunt u ook dineren of een professionele kookworkshop volgen.

Privé locatie Klein Wittenoord

Wittenoord is een heel ontspannen kleinschalige locatie gelegen in het midden van het land. Het is een heerlijke privé locatie – uw groep zijn onze enige gasten op dat moment – en dat zorgt ervoor dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. En voor wie dat belangrijk is, u kunt hier dus anoniem verblijven.

Inspirerende vergaderruimte

Onze gasten worden ontvangen in het hart van het pand, de professionele keuken. Hier wordt de vers bereidde koffie, cappuccino of espresso gemaakt met altijd iets lekker erbij. Een ongedwongen start van de bijeenkomst.

De vergadering vindt plaats in de inspirerende vergaderruimte – voor maximaal 18 personen – die direct verbonden is aan de keuken. De vergaderruimte is zo ingericht dat vele verschillende opstellingen mogelijk zijn afhankelijk van de wensen.
Er is vooral aandacht besteed aan de akoestiek om ervoor te zorgen dat de rust en ruimte niet alleen buiten maar ook binnen ervaren wordt. Dat komt de kwaliteit van de bijeenkomst ten goede.

Voor wie zin heeft in een onderbreking van de vergadering of lunch, met één stap staat u buiten en kunt u genieten van een lekkere wandeling.

Sfeervolle eetkamer
De lunch of het (vergader)diner wordt geserveerd in de sfeervolle eetkamer.

Besloten diner of kookworkshop
Behalve vergaderen is er ook de mogelijkheid te genieten van een mooi, culinair diner of een kookworkshop in de professionele keuken onder begeleiding van een chef kok.

Bereikbaarheid
Klein Wittenoord is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A1, A30, A12 of met de trein, (intercity station Veenendaal-de Klomp en van hier een taxi te nemen).

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op wij maken graag een mooie aanbieding voor u.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Wittenoordseweg 3, 3927 CE Renswoude

GPS:

52.0832593, 5.53280258263

Telefoon: