Groots genieten bij Koetshuis de Haar

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie, centraal gelegen in het land? Kies dan voor Koetshuis de Haar. Koetshuis de Haar ligt bij het Sprookjesachtige Kasteel de Haar Utrecht en de indrukwekkende tuinen van het bijbehorende park. De prachtige roodwitte luiken, hoge bomen en het besloten karakter van het Stalplein vormen een prachtig decor voor een feest, bijeenkomst, bedrijfspresentatie of vergadering.

Het Stalplein is eind 19de eeuw aangelegd voor de huisvesting van de auto’s, koetsen en paarden van de familie van Zuilen van Nijevelt van de Haar. Aansprekende namen zoals Brigitte Bardot, Sophia Loren, Roger Moore, Maria Callas en Micheal Caine werden gefêteerd op het Kasteel. En die tijden herleven, want het gevoel van toen vindt u nu weer terug bij Koetshuis de Haar.

Accommodaties
Het Koetshuis en de Grote Laverie, beide gelegen op het Stalplein, zijn prachtige ontvangstruimtes voor diners, recepties, bedrijfsborrels of feesten. Het Koetshuis biedt ruimte aan maximaal 100 dinergasten. Als u kiest voor een receptie, borrel of feest dan kunnen wij in het Koetshuis maximaal 165 gasten verwelkomen. De Grote Laverie, voorzien van een prachtige glazen pui, is een prachtplek voor een exclusieve receptie, diner of bedrijfspresentatie. De ruimte biedt plaats aan 120 personen voor een diner en 175 personen voor een staande ontvangst.

De Grote Laverie en het Koetshuis staan met elkaar in verbinding door middel van een ruime gang. Voor grotere gezelschappen kunnen de deuren aan weerskanten worden geopend en bieden wij ruimte aan maximaal 300 personen.

In het park van het Kasteel ligt het Tuynhuis. Onder het romantisch rieten dak biedt het Tuynhuis plaats aan 30 gasten. Bij mooi weer is het terras geopend en kunnen er circa 80 gasten plaatsnemen. Het Tuynhuis exclusief afhuren voor een (luxe) barbecue of borrel, behoort onder de voorwaarden, tot de mogelijkheden. Want hoe leuk is het om in de tuin van de baron, met uitzicht op het kasteel te genieten van alle weelde?

Naast deze ruimtes, biedt Koetshuis de Haar nog een vijftal vergaderruimtes gelegen op het Stalplein, in het park en bij het kasteel. Wanneer u een bijeenkomst bij Koetshuis de Haar boekt is de entree van het park bij de huurprijs inbegrepen evenals het parkeren op het parkeerterrein van Kasteel de Haar.

Vergaderbreak
U kunt uw vergadering of ontvangst bij Koetshuis de Haar ook combineren met een zogeheten “vergaderbreak’’. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding op het kasteel, een roofvogelshow op het Stalplein of wat dacht u van een workshop schapendrijven of bamboestieken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Het Stalplein afhuren?
Voor grote ontvangsten (meer dan 200 personen) is het ook mogelijk om het gehele Stalplein op exclusieve basis af te huren. Aangezien de entree van het kasteelterrein op het Stalplein ligt is een exclusieve verhuur uitsluitend mogelijk na 17.00 uur. Het Stalplein biedt ruimte aan ontvangsten tot 1000 personen.

Bijeenkomsten in het Kasteel
Wilt u uw bijeenkomst laten plaatsvinden in één van de schitterende ontvangstzalen van Kasteel de Haar? Dan kan dat natuurlijk ook! Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Kasteel de Haar.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens

GPS:

52.1214963, 4.986272299999996

Telefoon: