Welkom in Koninklijk Theater Carré. Het oudste en mooiste theater van Nederland. Een inspirerende en verrassende locatie, die voor u zijn deuren opent en dient als hét decor voor kleine en grote evenementen. U ademt de sfeer van historie en beroemdheden in, terwijl alle moderne faciliteiten aanwezig zijn. Een bijzonder theater dat u en uw gasten een unieke belevenis kan meegeven.

De keuze van een locatie kan een wezenlijke invloed hebben op de uitstraling van uw bedrijf en een te organiseren evenement. Als u voor Koninklijk Theater Carré kiest, dan kiest u voor kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit. De unieke en verrassende locatie, de historische ambiance in combinatie met een persoonlijke benadering, de hoge mate van professionaliteit en oog voor detail van al onze medewerkers staan garant voor een succesvol en bijzonder evenement. Wij nemen al uw zorgen uit handen en denken graag met u mee!

Alle foyers zijn geschikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten zoals vergaderingen (product) presentaties en bedrijfsfeesten. Uiteraard zijn combinaties mogelijk met een van de vele uiteenlopende voorstellingen. Laat u verrassen en inspireren op zakelijk gebied op deze unieke locatie!

Een professioneel team bespreekt graag met u de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling zakelijke markt op nummer 020 52 49 415 of per e-mail op arrangementen@carre.nl.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amstel 115 1018 EM Amsterdam

GPS:

52.3623784, 4.903880699999945

Telefoon:
E-mail: