Bij Koninklijke Schouwburg Events vindt u een one-stop-shop voor uw gehele business event. Van locatie tot technische faciliteiten, van catering tot entertainment, van ondersteuning tot … U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen u erbij helpen. Met twee theaterzalen, zes foyers en vele royale zithoeken is de Koninklijke Schouwburg ideaal voor uw bijeenkomst met break-outs en subsessies. De vergadering is gepland, de agenda is gemaakt. Nu nog de ruimte waar uw vergadering vlot en soepel kan verlopen. In alle rust en met alle privacy.

Bij een seminar draait het om de inhoud. Om die optimaal tot z’n recht te laten komen, bieden we u een podium in de breedste zin van het woord. Een organisatie die met u meedenkt. Een perfect geolied team met een ongekende inzet. U merkt het al bij de besprekingen vooraf. Dit belooft een goed congres te worden. In een prachtige omgeving, met een fantastische ondersteuning. Het programma wordt geheel volgens uw wensen gerealiseerd.

U wilt uw gasten trakteren op een exclusief samenzijn. Een bijzonder diner in een schitterende ambiance. Met culinaire hoogstandjes waarvan uw gasten zullen watertanden. In een sfeer die zowel vorstelijk als intiem is. Koninklijke Schouwburg Events is graag uw gastheer voor een fantastisch diner. In een van onze prachtige foyers, of misschien zelfs op het podium van de Grote Zaal. Dat smaakt naar méér.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Korte Voorhout 3 2511 CW Den Haag

GPS:

52.082149, 4.315409999999929

Telefoon: