‘Co’ staat voor samen, ‘Casa’ staat voor huis, wij zien de wereld als ons gezamenlijk huis.

CoCasa brengt je in aanraking met de mogelijkheden om je te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame wereld. 

Het programma is gericht op persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid. Hoe hangen deze twee samen? Heel kort gezegd: als je blij bent met jezelf, je leeft vanuit liefde en bent je bewust dat wat je een ander of het milieu aandoet, je in feite ook jezelf aandoet, dan wil je niet meer dat jouw gedrag de omgeving benadeelt. En kies je er voor om bij te dragen aan een duurzame wereld. CoCasa faciliteert in deze bewustwording, deelt kennis en reikt tools aan om steeds meer vanuit innerlijke gedrevenheid te handelen.

People – wij bouwen aan een community van mensen die hun eigen duurzame leiderschap willen ontwikkelen, gewoon in het dagelijkse werk en leven.

Program – neem deel aan onze activiteiten rondom persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid: workshops, inspiratie-avonden en seizoensvieringen. In het lab ontwikkelen wij nieuwe projecten en initiatieven.

Place – CoCasa-hub L63 is te huur voor uw eigen bijeenkomst of vergadering en er vinden regelmatig mooie bijeenkomsten plaats, aangeboden door diverse partijen.