La Sonnerie, gevestigd in een voormalig klooster, biedt ideale mogelijkheden voor uw vergadering, feest, presentatie, borrel, etc. De oprijlaan omringd door bomen en struiken bepaalt de sfeer en doet denken aan de Franse Provence. Niets doet vermoeden dat achter de kloostermuren een scala van faciliteiten schuil gaat. la Sonnerie beschikt over een restaurant dat in de wijde omgeving bekend staat om zijn heerlijke variaties. Zowel particuliere als zakelijke gasten kunnen genieten van de voortreffelijke hotelkamers. Ook voor vergaderingen en cursussen is la Sonnerie uitstekend uitgerust.

Ze beschikken over 7 zalen in capaciteit verschillend van 5 tot 125 pers. De zalen zijn ruim opgezet, maar stralen toch huiselijkheid uit. De Kapelzaal is met zijn glas-in-loodramen en altaar een ware sfeermaker voor allerlei bijeenkomsten en (bedrijfs-)presentaties. Na een vergadering kunnen gasten genieten van een wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving. Op de landelijk gelegen terrassen kunnen ze rustig bijkomen van de hektiek van alle dag.

Stijlvol trouwen op onze lokatie, aansluitend een receptie houden in de bijbehorende kapeltuin en ‘s avonds, na de maaltijd in onze Refterzaal, een gezellig feest in onze Kapelzaal – het kan allemaal! De Kapelzaal, met zijn gotische glas-in-lood ramen, heeft een intiem en sfeervol karakter. Hij biedt ruimte aan maximaal 150 personen, maar ook kleinere groepen raken er niet snel in verdwaald. Door de aanwezigheid van het oude altaar is er een podium aanwezig waardoor het bruidspaar die extra aandacht krijgt waar ze op deze speciale dag recht op hebben.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Nieuwstraat 45 5691 AB Son en Breugel

GPS:

51.5083691, 5.492971799999964

Telefoon: