Dit prachtige, monumentale pand was vroeger een politiebureau maar is nu een modern kantoor met meerdere vergader- en meekijkruimtes! De vergaderruimtes zijn ingericht met eigentijds design maar authentieke details zijn behouden, zodat een fijne werksfeer ontstaat. Ideaal voor vergaderingen, brainstorms, marktonderzoek, presentaties of trainingen in hartje Amsterdam, mét gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Inrichting en sfeer

Het land van Cocagne staat beter bekend als luilekkerland of het land van melk en honing. Dit is de plek waar alles in overvloed te krijgen is, elke mening telt en iedereen gelijk is. Niet zo gek dus dat je nu juist hier onze prachtige vergaderlocatie vindt. De plek voor workshops, vergadering en co-creatie sessies waar iedereen graag komt. De ruimtes beneden hebben een warme, chique sfeer. Op de gang is een aparte ruimte die gebruikt kan worden als break-out ruimte. Heren- en damestoiletten zijn apart op de gang. De ruimtes boven hebben een moderne, hippe sfeer. Op de gang is een eigen pantry met Nespresso apparaat en een ijskast. Verder is er een aparte dames- en heren toilet. Er is eveneens een kleinere aparte kamer die gebruikt kan worden als break out ruimte. Op deze etage is air-conditioning aanwezig.

Ligging en omgeving

In het hart van Amsterdam Oost, op de grens van de Watergraafsmeer, dichtbij ringweg A10 en het Muiderpoortstation, staat een prachtig monumentaal pand, de oude directeurswoning van de Oostergasfabriek. Op de eerste en tweede verdieping vind je onze locatie met mooie ruimtes die uitkijken op het levendige plein. Parkeren kan in de Parkeergarage die zich onder het plein bevindt. Een hele dag parkeren kost hier maximaal 12 euro.

Eten en drinken

Wij bieden à la carte catering in samenwerking met het onder de locatie gelegen eetcafé. U heeft een ruime keuze uit typische eetcafé gerechten zoals saté, biefstuk, maaltijdsalades of visgerechten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid Thais, Italiaans of Japans eten te bestellen. Ook biologische maaltijden van cateraars waar wij mee samenwerken zijn mogelijk.

Overnachten

Vlakbij onze locatie vind je diverse hotels.

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Land van Cocagneplein 1B 1093 NB Amsterdam

GPS:

52.35698592227526, 4.927716035267281