Zakelijke bijeenkomsten op Landgoed de Biestheuvel

Zakelijke bijeenkomsten ‘buiten de deur’ vragen om een inspirerende locatie. Op Landgoed de Biestheuvel hebt u de keuze uit 6 verschillende multifunctionele zalen en vergaderlocaties die aan dit belangrijke criterium voldoen. Graag overtreffen we ook uw verwachtingen als u een netwerkborrel, heisessie, productpresentatie, beurs of vergadering organiseert. Of wanneer u als trainer/coach een geschikte ruimte zoekt om workshops, trainingen of seminars te geven. Zowel met kleine als met grote groepen bent u van harte welkom.

Alle faciliteiten onder één dak 

Onze vergaderzalen zijn toegesneden op groepen van 10 tot 400 personen. Veel bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven–Tilburg boeken regelmatig een zaal of vergaderlocatie voor hun zakelijke bijeenkomsten. Ze zijn erg te spreken over alle faciliteiten die we onder één dak aanbieden. En ze genieten van de fraaie ligging, midden in het typische Brabantse landschap van bossen en weilanden. Voor onze medewerkers is het vanzelfsprekend om u als zakelijke klant in de watten te leggen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

Creatief en uitdagend dagprogramma

Onze medewerkers zijn erop gebrand om uw zakelijke event tot een succes te maken. Zo verzorgt de keukenbrigade de catering volgens uw (dieet)wensen. Staat er teambuilding op het programma? Ons animatieteam geeft uw team een boost met een outdooractiviteit of creatieve workshop. Combineert u uw event met een overnachting? Landgoed de Biestheuvel beschikt over 9 sfeervolle, uitstekend geoutilleerde groepsaccommodaties met in totaal 245 slaapplekken. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met een sfeervolle living met open haard. En uiteraard krijgt u de beschikking over een bar met tapinstallatie. Zo kunt u zich ook in de avonduren prima vermaken.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-