Diep verscholen in het Twentse landschap biedt  een exclusieve én inspirerende ambiance voor al uw zakelijke bijeenkomsten. U vindt hier luxueuze accommodaties en vergaderruimten van diverse omvang, uiteraard voorzien van moderne faciliteiten. Er is een keur aan arrangementen: voor vergaderingen en presentaties van één of twee dagdelen tot teambuilding- en brainstormsessies van meer dagen, en voor kleine gezelschappen tot een publiek van 200 personen.

Een locatie als een statement :
Met De Holtweijde kiest u voor een onderscheidende locatie. In deze oase van rust, ruimte en comfort lijkt de tijd een ander ritme te volgen en is de hectiek van alledag ver weg. In deze sfeer worden deelnemers als vanzelf uitgenodigd tot beschouwing, open communicatie en creatief denken. Met uw keuze voor De Holtweijde maakt u eigenlijk al voordat uw bijeenkomst begint, een eerste, overtuigende statement.

Knoop er een activiteit aan vast!
Wilt u aan uw bijeenkomst een uitdagende of ontspannende activiteit vastknopen, zodat de deelnemers even hun zinnen kunnen verzetten en elkaar in een andere context leren kennen? Dan wordt u op Landgoed De Holtweijde op uw wenken bediend. U vindt hier een breed scala aan topfaciliteiten, waaronder tennisbanen, pitch & putting greens, een driving range, een hypermodern geoutilleerde fittnessruimte, een schitterend binnenzwembad, sauna en een Health & Wellness Center. Daarnaast biedt de natuurrijke omgeving natuurlijk ook tal van recreatieve mogelijkheden.

Een culinaire workshop, een golfclinic, kanoën op de Dinkel, op de solex langs boerenerven, een kennismaking met Twentse gebruiken, een Landrover Experience, ballonvaren, wandelen en fietsen… Het kan allemaal op De Holtweijde. En heeft u zelf ideeën, laat ze ons weten, we denken graag met u mee! Door uw bijeenkomst te combineren met een verrassende activiteit, schept u een sfeer waarin deelnemers het beste uit zichzelf én uit elkaar halen. Laat u inspireren door De Holtweijde!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Spiekweg 7 7635 LP Lattrop

GPS:

52.4311258, 6.961854600000038

Telefoon: