Oisterwijk is de natuurrijke residentie van Landgoed de Rosep. Tussen de bossen en de vennen bevindt zich het hartverwarmende business hotel van allure. Gastvrijheid en behulpzaamheid vormen bij ons het uitgangspunt voor uw zakelijke of privé verblijf. De capaciteit van de verschillende zalen en meeting rooms varieert van 6 tot 250 personen. Door een flexibele manier van werken kunnen meerdere ruimtes voor uw meeting worden benut. Onze ervaring in het begeleiden van alle denkbare events, staat garant voor een vlekkenloze organisatie.

Landgoed de rosep is 4 sterren geclassificeerd en geclassificeerd met 4 hamers als congres- en vergaderaccommodatie. In het wellness center is er volop keuze in sportieve ontspanning zoals een overdekt zwembad, Finse sauna, Biosauna, infraroodcabine, whirlpool, Turks stoombad, tennisbaan en fitnessroom. Oisterwijk ligt centraal tussen de Brabantse steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg en vormt derhalve een prima locatie voor uw binnen- en buitenlandse gasten.

Royale en comfortabele kamers vormen in ons hotel de basis voor uw ontspannen verblijf. Ook op gastronomisch gebied kunt u topniveau verwachten. Het hotel beschikt over een sfeervolle lounge met open haard, een gezellige hotelbar en een zonnig terras om te genieten van de omgeving. Alle denkbare mogelijkheden voor vergaderingen, conferenties en zakelijke meetings zijn mogelijk, waarbij de groene omgeving voor een uniek en inspirerend decor zorgt.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oirschotsebaan 15 5062 TE Oisterwijk

GPS:

51.557609, 5.226174300000025

Telefoon:
E-mail: