Een bijeenkomst bij Landgoed Huize Bergen staat garant voor een rustgevend verblijf in een authentieke ambiance. Uw zakelijk samenkomen wordt op gastvrije en professionele wijze verzorgd door het hartelijke team van Conferentiehotel Landgoed Huize Bergen. Op het stijlvolle Landgoed van 7ha groot  staan 7 gebouwen verspreidt, dit zorgt ervoor dat uw bijeenkomst in alle privacy plaats vindt. Laat u verrassen door de huiselijke sfeer en onze energieke werkwijze; het zal u aan niets ontbreken.

Een stijlvol conferentiehotel

Landgoed Huize Bergen kent een rijke geschiedenis. Zodra u binnenkomt in de authentieke Villa proeft u de sfeer van vroeger; de rijk gedecoreerde stijlkamers, de originele details en het uitzicht op de eeuwenoude bomen. De monumentale Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen – Fentener – van Vlissingen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is nog altijd behouden gebleven tot op de dag van vandaag. De opbrengst van een bijeenkomst op Landgoed Huize Bergen komt volledig ten goede aan ideële doelen van de Joannes Bosco Stichting.

Conferentiebreak in het groen

Het park van Landgoed Huize Bergen biedt u vele mogelijkheden voor actieve breaks. Het uitgestrekte groene grasveld is het perfecte landschap voor een verrassende workshop schapendrijven, of een intensieve training met een paardencoach. De nodige ontspanning tijdens uw conferentie is ook van groot belang; kom tot rust bij het water op het Vogeleiland, geniet van een overheerlijke picknick met streekproducten, luister naar het fluiten van de vogels, het geluid van een eekhoorn die wegschiet.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Glorieuxlaan 1 5261 SG Vught

GPS:

51.6499634, 5.299335499999984

Telefoon: