Waarom zoekt u een andere omgeving om te vergaderen, te brainstormen of aan teambuilding te doen? Precies, om er even helemaal uit te zijn. Om u te laten inspireren buiten kaders te denken en echt stappen te zetten. Op Landgoed Moermond vindt u de unieke combinatie van een bijzondere ambiance, ervaren en gemotiveerd personeel en een omgeving waar u na een inspannende sessie letterlijk kunt uitwaaien.

Bij het organiseren van een cursus of conferentie, wilt u een perfecte bijeenkomst met de zekerheid dat aan alles is gedacht. Landgoed Moermond staat voor persoonlijkheid, intimiteit en kleinschaligheid. Landgoed Moermond is volledig ingericht voor vergaderingen, recepties, congressen, (tuin)feesten, relatiedagen, buitentrainingen en ontvangsten. Professioneel georganiseerd, maar met een ongedwongen sfeer.

Naast onze zakelijke faciliteiten, bent u van harte welkom om te overnachten in het hotel op Landgoed Moermond. Ook denken wij graag mee over de invulling van uw programma en de talloze mogelijkheden om actief te ontspannen in de directe omgeving.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Stoofwekken 5 4325 BC Renesse

GPS:

51.7329789, 3.783305499999983

Telefoon: