Vergaderlocatie Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord ligt nabij Arnhem in het dorpje De Steeg. Ons statige landhuis.En groot park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Het landhuis biedt met vele sfeervolle ruimtes onderdak aan ruim 250 gasten. Tevens beschikt het landgoed over 22 hotelkamers. U kunt dagelijks bij ons reserveren voor zowel zakelijke alsparticuliere bijeenkomsten. Ook voor een onvergetelijke bruiloft kunt u bij ons terecht. Voor de individuele gast zijn er mogelijkheden tot een enkele overnachting of een arrangement.

Vergaderen op Rhederoord kenmerkt zich onder andere door de sfeervolle ruimtes

De unieke ligging, het magnifieke uitzicht en de zeer smakelijke lunches en diners. Daarnaast beschikken we over diverse mogelijkheden om uw vergadering (inter)actief te onderbreken, ook voor een informele borrel met lekkere tapas-gerechten bieden wij uitstekende mogelijkheden.

Kwaliteit, exclusiviteit en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel.Een meeting op Rhederoord geeft eenieder de mogelijkheid om het beste in zichzelf naar boven te halen, om idealen en ambities te realiseren. Ons landgoed is omgeven door rust en ruimte en is dan ook een inspirerende locatie voor uw zakelijke meeting. A nice place to meet, om te veranderen, ontwikkelen en ontplooien.

 

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-