Landgoed Ulvenhart is sinds 2007 de locatie voor zakelijke bijeenkomsten in een groene omgeving. Het nostalgische landgoed is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Voor zowel kleine als grote groepen tot wel 80 personen, heeft Landgoed Ulvenhart een passende oplossing. De zes verschillende comfortabele en sfeervolle accommodatie zijn van alle gemakken voorzien. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld alle moderne communicatie- en presentatiemiddelen.

De historische panden op het landgoed zijn geschikt voor allerlei bijeenkomsten. Laat u inspireren door de melange van vroeger en nu. U kunt Landgoed Ulvenhart boeken voor uw netwerkborrels, trouwfeesten of herdenkingen. De herberg, de boerderij en de schuren zijn allen gerestaureerd en voorzien van modern comfort.

Een vergadering, een bruiloft in de natuur, een feestruimte of een intiem diner: wat u ook te vieren heeft, Landgoed Ulvenhart staat voor u klaar. De binnen- en buitenruimtes van de locatie lenen zich uitstekend voor workshops, trainingen en teambuildingactiviteiten. Iedere ruimte kan gebruikt worden voor allerlei bijeenkomsten. Zowel voor ééndaagse als meerdaagse activiteiten. Behalve catering op maat is een culinair einde van de werkdag ook mogelijk. Onze koks schotelen u graag een feestelijke maaltijd met producten uit eigen moestuin voor..De natuurlijke omgeving geeft niet alleen inspiratie maar biedt ook de mogelijkheid voor verschillende outdoor activiteiten zoals: hout kappen, tent bouwen, vuur maken, boogschieten en GPS-wandelingen.Ook groen vergaderen kan prima op deze unieke vergaderlocatie vlak bij Breda

Landgoed Ulvenhart is dé vergaderlocatie waar coaches, teams en werknemers op geïnspireerde wijze samenkomen. Uit onze ervaringen blijkt dat hier de meest creatieve ideeën worden bedacht. U kunt uw zakelijke gasten bij ons hartelijk ontvangen. In deze bosrijke omgeving vindt u alle rust, ruimte en beslotenheid die u zoekt. Landgoed Ulvenhart is een unieke vergaderlocatie bij Breda voor uw zakelijk samenzijn.

Dit maakt Landgoed Ulvenhart de ideale locatie voor congressen, directievergaderingen, trainingen en teambuilding. De medewerkers van Landgoed Ulvenhart denken graag met u mee en kunnen u helpen bij het samenstellen van een programma dat het beste bij uw organisatie past. wilt u meer weten over deze mooien vergaderlocatie kijk hier

Ulvenhart