Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn!

Landgoed Zonheuvel beschikt over 33 vergaderzalen waaronder een congreszaal tot 500 gasten. De vergaderzalen hebben veel daglicht en allemaal uitzicht op onze bosrijke omgeving. Het landgoed biedt 110 moderne hotelkamers, Maarten Maartenshuis, Koetshuis, Lodges, Café Kronkels, uitstekend restaurant met terras en een sauna & Turks stoombad. Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12 en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen. De 47 hectare bos van het landgoed bieden prachtige wandelroutes. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Vergaderen op Zonheuvel doet u klimaat neutraal. De Green Key Goud waarborgt onze duurzaamheid. U bent van harte welkom!

Het Paviljoengebouw is het centrale punt van het landgoed waarin zich 5 vergaderzalen en een congreszaal tot 500 gasten bevinden. De aangrenzende  foyer en lounge zijn geschikt voor ontvangst, catering of kleinschalige beurzen. Naast de 110 hotelkamers en Café Kronkels, treft u hier ook het restaurant met terras aan.Het Maarten Maartenshuis is het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens (pseudoniem van mr. dr. Jozua (Joost) MariusWillem van der Poorten Schwartz). Nu biedt het Maarten Maartenshuis 8 vergaderzalen, waaronder 3 stijlzalen.

Het Koetshuis werd vroeger gebruikt als woonhuis voor de butler en chauffeur van Maarten Maartens en herbergde de stallen. Tegenwoordig zijn  in het koetshuis 8 vergaderzalen en 7 uitsplitsruimten gevestigd.De Lodges liggen verscholen in het bos. U kunt hier in alle rust vergaderen al dan niet in combinatie met outdoor (cooking) activiteiten.

Restaurant Fleuri is gevestigd in het Paviljoengebouw en biedt 350 zitplaatsen. De keuken maakt gebruik van duurzame ingrediënten, groenten, fruit en kruiden onder andere uit de eigen biologische moestuin. In de zomer is restaurant Fleuri gekend om haar BBQ’s op het terras aan de vijver en in de winter om haar kaasfondue.Outdoor & Events Het landgoed leent zich uitstekend voor grote (outdoor) evenementen. Het landgoed biedt diverse outdoor activiteiten zoals boogschieten, mountainbiken, Highland games, GPS Treasurehunt en hoog verscholen in de bossen, een eigen Jungle Trail.

Hotel De 110 moderne kamers bevinden zich in het paviljoen gebouw. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, kleurentelevisie, telefoon en gratis wifi internetaansluiting.
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12. Vanaf station Driebergen-Zeist is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar met de shuttle service op biogas die te reserveren is via internet. Tevens beschikt Landgoed Zonheuvel over ruime en gratis parkeergelegenheid met elektrische oplaadplaatsen voor auto’s en fietsen.

a Chalet foto 6

Zonheuvel-03Zonheuvel-56Zonheuvel1

1 MuziekCongreszaal geheelDSC_0088DSC_0508DSC_0566DSC_0766DSC_84342Koetshuis Victoria Vergaderzaal Landgoed Zonheuvel (3)Maarten Maartens Vergaderzaal Landgoed Zonheuvel (3)vergaderen facebookvergaderen twitter

 

Adres

Ons adres:

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

GPS:

52.0495786, 5.354198600000018

Telefoon: